Bitterballentennis

Elke maandagavond bitterballentennis!

Tennis jij eigenlijk altijd met hetzelfde groepje, ken je nog niet zoveel mensen op de club of houd je gewoon van gezelligheid? Dan is bitterballentennis wat voor jou!

Iedere maandagavond komen we bijeen met een groep van maximaal veertig man. Daarmee spelen we vier rondes van 45 minuten. De ene ronde speel je een mooie wedstrijd; daarna kun je onder het genot van een hapje en een drankje naar de rest kijken.

Ook is er dan volop tijd om gezellig te kletsen met steeds weer andere deelnemers. Zo leer je binnen de vereniging snel nieuwe mensen kennen, terwijl je de calorieën van de gratis bitterballen er gelijk weer af traint met spannende tenniswedstrijden. Ideaal!

We hebben beschikking over vijf banen, waarbij iedereen zo veel mogelijk op sterkte (groep 6/7 of groep 8/9) wordt ingedeeld door de organisatie. Er wordt alleen gedubbeld en gemixt; hooguit in de laatste ronde is er (beperkt) gelegenheid om te enkelen.

Verzamelen: 18.45
Eerste ronde: 19.00
Tweede ronde: 19.45
Derde ronde: 20.30
Vierde ronde: 21.15
Naborrelen: 22.00

De afgelopen twee jaar is het bitterballentennis zo populair geworden dat we werken met een aanmeldlijst. Wie mee wil doen, kan zich per mail aanmelden of lid worden van de WhatsApp-groep. Hierin wordt elke zondag een oproep gedaan wie die maandag zin en tijd heeft om mee te spelen. Het is daarbij ook mogelijk om slechts één ronde te spelen of om later in te stromen.

Wil jij het graag een keertje komen proberen? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Ook met andere vragen over deze activiteit kun je hier terecht.

Tot snel!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 501 2877

TPC Etten-Leur

Hogeweg 17
4876 NG Etten-Leur

KVK-nummer

40281881