Claire van Damme

Mijn naam is Claire van Damme en ik ben 22 jaar oud. 

Afbeelding met tennis, vrouw, sport, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Ik woon op dit moment nog in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) en heb er ook heel mijn leven al gewoond. Op mijn 4-jarige leeftijd ben ik ook begonnen met tennissen in Hulst. Ik heb altijd 2/3 keer per week getraind en veel toernooien/competitie gespeeld. Mijn speelsterkte is 3/3.

Ik heb mijn CIOS-diploma behaald (sport & bewegen) in Goes. Op deze opleiding staat les- en leidinggeven op het gebied van sport centraal. Zo heb ik onder andere veel zwemlessen, gymlessen, seniorengym en tennislessen gegeven, maar ook het organiseren van evenementen en activiteiten speelden een belangrijke rol gedurende de opleiding.

Ik heb stage gelopen en getraind bij de tennisorganisatie T.O.Z. Ook mocht ik de afgelopen 2 jaar de lessen verzorgen op een kleine tennisvereniging in Zeeuws-Vlaanderen (Hoek). Dit beviel mij zo goed, dat het me leuk leek om nog meer les te kunnen geven en misschien hopelijk in de toekomst ook fulltime.

Maar wat vind ik dan zo leuk aan het lesgeven? In al die jaren dat ik zelf al tennis, heb ik redelijk wat ervaring en kennis opgedaan en het enthousiasmeert mij om dit met jullie te delen. Ik vind het erg leuk om mijn passie met jullie te delen en hopelijk worden jullie er net zo enthousiast van als ik!

Naast het tennissen is fitness voor mij ook erg belangrijk. Ik fitness nu bijna een jaar en ben zeker 5/6 keer per week in de sportschool te vinden. Ben ik niet aan het lesgeven en ben ik ook niet in de sportschool? Dan zit ik hoogstwaarschijnlijk op het terras met vrienden. Ik houd enorm van gezelligheid en onderneem graag iets met mijn vrienden.

Ik kijk heel erg uit naar dit avontuur en ik hoop jullie snel eens te ontmoeten op de club!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 501 2877

TPC Etten-Leur

Hogeweg 17
4876 NG Etten-Leur

KVK-nummer

40281881