André van der Bijl

 

Ik ben André van der Bijl (36) en sinds de zomer van 2013 werkzaam bij Tennisclub Etten.

Afbeelding met atletiekwedstrijd, sport, tennis, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wat begon als parttime met 2,5 dag training op TC Etten in combinatie met TV Roosendaal ben ik ondertussen uitgegroeid naar fulltime trainingen en taken binnen onze tennisvereniging. We hebben ondertussen een heel trainersteam die bezig zijn om de vereniging nog leuker, gezelliger en sportiever te maken.

Op mijn 6e ben ik begonnen met tennissen en sindsdien is deze sport altijd op de 1e plaats komen te staan. Heb zelf veel getraind, toernooien gespeeld, het land doorgereisd en resultaten geboekt. Met een 14e plaats als hoogste ranking van Nederland in het enkelspel en 3e in het dubbelspel.
In 2008 ben ik samen met Kiki Bertens Nederlands kampioen geworden in het gemengd dubbelspel en in 2010 nog samen finalist. In 2009 zijn we naar de Australian Open gereisd om daar deel te nemen aan een landentoernooi waar we ook de titel wonnen en waar ik de singel helaas in de finale verloor.

Nederlands kampioen ben ik helaas nooit geworden in de herendubbel. In 2007 (met Bas Struijk), 2008 en 2010 (met Arko Zoutendijk) wel in de finale gestaan maar telkens af moeten leggen.
In 2013 ben ik met een ontzettend leuk en vooral gezellig team kampioen geworden met de Lobbelaer in het hoogste competitie in Nederland, de eredivisie!

Afbeelding met boom, sport

Automatisch gegenereerde beschrijving

Op dit moment focus ik me vooral op onze fantastische tennisvereniging en verzorg ik trainingen, organiseer ik activiteiten en wil ik graag dat onze vereniging blijft groeien en sfeervol blijft.

Zie jullie allemaal snel op onze club 🤗

Groetjes André van der Bijl
Hoofdtrainer TC Etten
Contact

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 501 2877

TPC Etten-Leur

Hogeweg 17
4876 NG Etten-Leur

KVK-nummer

40281881