Albert Heijn Pollemans

Samen actief zijn typeert Oldstars (walking) tennis en Jeffrey Pollemans. Albert Heijn Pollemans is de hoofdsponsor van dit initiatief. Kom alles te weten over deze energieke combinatie.

Over energie en samenwerking gesproken, na iedere Oldstars-training begint de bijna 'roemruchte gezellige derde helft met een heerlijke gezamenlijke lunch'. Deze wordt verzorgd door teamwork van de dames van onze eigen TPC Etten keuken.  

 

Actief (be)leven

De zon prijkt aan de hemel, er schalt ‘Leef’ uit de boxen. De Oldstars (walking) tennis clinic met Tom Okker staat op het punt te gaan beginnen. 

We begeven ons op de tennisbaan in een bosrijke omgeving bij het Albert Heijn Pollemans fruit kraampje met water, vers fruit, zoals heerlijke mandarijntjes en – speciaal voor Albert Heijn ontwikkelde – Sprank appels. We spreken Jeffrey Pollemans, dé hoofdsponsor.

Mijn levensstijl? “Twee keer personal training per week en hardlopen. Een lekker kwarkje on de ochtend, water drinken en veel vezels. Ik ben sinds kort – als vlees-liefhebber – ook vega zeer gaan waarderen. Eigenlijk door de vega-acties in onze winkel. Met mijn hotelschool-achtergrond sta ik graag in de keuken, het liefst met verse seizoensartikelen zoals asperges of een heerlijk sappig Hollands aardbeitje. Mijn kennis zit vooral in de Franse keuken en kook ik graag voor familie en vrienden. Stiekem neem ik af en toe een goeie borrel. Balans is alles.”

   

Happy in je lijf, lekker eten en gezond leven

Jeffrey: “Wij zijn lokaal graag zichtbaar actief, maar kunnen niet aan alle sponsoring meedoen natuurlijk. Oldstars (walking) tennis is in die zin speciaal en past vooral erg goed bij ons. Bart en Rob zijn enthousiast en combineren gezondheid gezonde leefstijl en beweging op een positieve speelse manier. ’Happy in je lijf, lekker eten en gezond leven’, maakt iedereen blij en sluit naadloos daarmee naadloos aan op onze kernwaarden en de missie van Albert Heijn Pollemans: beter eten bereikbaar maken voor iedereen!”

Bij Oldstars wordt telkens een heerlijke verse gezonde lunch verzorgd samen met de vrijwiligers van Tennisclub Etten. Na het sporten en bewegen kunnen de vezels weer aangevuld worden tijdens een gezellig samenzijn, een fitte derde helft. Dan heb je weer energie om ’s avonds zelf een gezond potje te koken. Genoeg inspiratie en gerechten te vinden op de Appie app.

Ook wijzelf hebben een fitte ploeg en verwennen onze 170 medewerkers bijvoorbeeld met verjaardagen en een lekkere gezonde avondhap als ze ’s avonds werken. Natuurlijk staat er ook wel eens een pizzaatje op het menu.

In mógelijkheden denken

Gastheerschap en ervaringen opdoen hoort bij ons werk. Het is heerlijk om mensen te helpen groeien in hun ontwikkeling. Zelf werk ik ook hard om mijn ambities te bereiken. Jezelf ontwikkelen geeft energie. Dat zie je ook in onze ‘stenen winkel’, we hebben veel medewerkers die lang bij ons werken en ook onze klanten kennen.

Bij AH doen wij aan ‘coaching on the job’. Er is altijd een manager op de vloer waar je snel mee kunt schakelen. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende afdelingen. Al onze managers bijvoorbeeld, dat zijn allemaal doorgroeiers. Daar ben ik echt trots op!

– Jeffrey Pollemans

 
Afbeelding met tekst, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving  Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 501 2877

TPC Etten-Leur

Hogeweg 17
4876 NG Etten-Leur

KVK-nummer

40281881