KoningsWonen Open tennistoernooi:

23 mei 2024


Van 17 t/m 23 juni staat het KoningsWonen TPC Etten-Leur Open tennistoernooi 2024 weer op de planning! Wij hebben er ontzettend veel zin in, ons park zal feestelijk versierd worden, iedere avond gezellige muziek en in juni schijnt toch altijd de zon! Het belooft wederom een mooie tennis en feestweek te worden met naast alle sportieve prestaties op woensdag een speciaalbier/wijn avond en op vrijdag Nederland – Frankrijk op groot scherm onder het genot van een biertje en een frietje.

KoningsWonen Speciaalbier/wijn avond woensdag 19 juni:

Na het succes van vorig jaar, zal er ook dit jaar weer een speciaalbier/wijnavond zijn. Deze avond wordt mogelijk gemaakt door onze sponsor KoningsWonen! Iedere deelnemer van het toernooi krijgt bij de eerste aanmelding twee bonnetjes die op woensdag in te wisselen zijn voor een heerlijk speciaalbiertje of lekker wijntje.

EK, Nederland – Frankrijk op groot scherm vrijdag 21 juni:

Vrijdagavond 21 juni speelt Nederland om 21.00 uur de kraker tegen Frankrijk. Uiteraard is deze wedstrijd te bekijken op een groot scherm in ons clubhuis. Om het extra gezellig te maken bieden wij de mogelijk tot het kopen van een (speciaal)bierkaart. Deze kaart is te verkrijgen voor €10,- en is gedurende de avond in te wisselen tegen 5 pils of 4 speciaalbier. Naast de lekkere drankjes zorgt de club bij elk doelpunt van Nederland voor een rondje bitterballen. Ook bieden we de mogelijkheid tot een toto aan met leuke prijzen. Geef bij de aankoop van je (speciaal)bierkaart de tussen- en eindstand door en wie weet win jij een mooie prijs!

Naast al dit leuks wordt er op vrijdag ook weer gezorgd voor een gratis frietje en snack.

Spelen in kleine poules die zoveel mogelijk op één avond worden afgewerkt:

Wij hebben het allemaal druk, daarom willen wij dit jaar proberen zoveel mogelijk in kleine poules te spelen die, voor zover de verhinderingen het toelaten, op 1 avond worden afgewerkt. Lekker samen een avondje tennissen tegen nieuwe tegenstanders met na afloop tijd om onder het genot van een drankje na te kletsen. Met in het weekend natuurlijk de (halve)finales met kans op mooie prijzen.

Zien we je dan?

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 501 2877

TPC Etten-Leur

Hogeweg 17
4876 NG Etten-Leur

KVK-nummer

40281881